QP&S logo

QP&S STANDS FOR QUALITY IN PRODUCTS AND SERVICES

OVER ONS

In 1995 werd QP&S opgericht door Tom De Winter.
Beginnend met een focus op materialen voor de hartchirurgie, werden onze activiteiten in de jaren daarna uitgebreid naar algemene chirurgie en anesthesie.

QP&S wil een brug zijn tussen producent en gebruiker van hoogstaande medische materialen. Geworteld in een gevestigde ethiek en een overtuiging van dienstbaarheid willen we aan zorgverleners de kans bieden om hun patiënten met de best mogelijke technieken en hulpmiddelen te behandelen.

Gezondheidszorg gaat om mensenlevens en levenskwaliteit. De inzet is dus hoog.
Daarom draagt QP&S authenticiteit, respect en deontologie hoog in het vaandel. Om de zorgverleners te ondersteunen in hun belangrijke taak stellen we ons oplossingsgericht en flexibel op in omgang met klanten en leveranciers. We trachten steeds duurzame relaties met hen uit te bouwen gebaseerd op wederzijds vertrouwen, productkwaliteit en gemeenschappelijke doelen.

Onze zorg voor de producten die we leveren en de service die we bieden, houdt ook in dat we bewust blijven van onze eigen werking en die bijstellen waar en van zodra nodig. Ook blijven we op de hoogte van de ontwikkelingen en evoluties in ons vakgebied en zijn continu op zoek naar het volgende innovatieve product dat de zorgverlening nog verder vooruit kan helpen.

Dat strekt zich ook uit naar onze eigen medewerkers. Wij willen een bedrijf zijn waar onze mensen zich gewaardeerd voelen en kunnen groeien, in hun job en als persoon.

Quality in Products & Services is geen toevallig gekozen naam. Wij willen een toegevoegde waarde zijn voor onze klanten, onze leveranciers, en onze medewerkers.

Medewerkers:

  • De Winter Tom: Zaakvoerder
  • Berger Vinciane: Sales Consultant
  • Kerre Nathan: Sales Consultant
  • Annelies Wolfs: Customer Service
  • Van Os Cathy: Customer Service
  • Tossyn Steven: Technical Service