OVER ONS


Al meer dan 25 jaar is QP&S een onafhankelijk distributeur van hoogkwalitatief medisch materiaal. Dat vertaalt zich ook in onze Missie:

Met kwalitatieve producten, op een ethische manier, gezondheidsmedewerkers de mogelijkheid bieden de beste zorgen te verstrekken aan hun patiënten.

De firma werd in 1995 opgericht en is gevestigd in Kampenhout. Beginnend met een focus op materialen voor hartchirurgie, werden de activiteiten de jaren nadien uitgebreid naar algemene chirurgie en anesthesie. Ondertussen is de firma uitgegroeid tot een bloeiende KMO met een tiental medewerkers.

Het feit dat QP&S een onafhankelijke distributeur is, laat ons toe te kiezen voor de beste beschikbare materialen. Vandaar de naam Quality in Products & Service.

Wij leveren, aan artsen en ziekenhuizen, de hoogkwalitatieve producten die zij nodig hebben om uitstekende gezondheidszorg te bieden aan hun patiënten. Daarvoor gaan wij te rade bij vakkundige, professionele leveranciers die onze ethische waarden delen.

Om die reden investeert QP&S in hechte, duurzame relaties met zowel leveranciers als klanten. Wij willen een betrouwbare partner zijn en op een ethische manier bijdragen aan een betere gezondheidszorg.

Met het oog op de toekomst delen wij graag met jullie onze Visie:

Een onmisbare partner zijn in de medische wereld, door hoogkwalitatieve en innovatieve producten te leveren met de beste service, in de Benelux en daarbuiten.


7 kernwaarden van QP&S

KWALITEITSamen met al onze medewerkers, zowel intern als extern, streven wij steeds naar de hoogste kwaliteitsnormen, zowel in keuze van producten als in service naar onze klanten.

SERVICEEen service bieden die optimaal aansluit bij de behoeften van onze klanten. Door een nauw contact, bevorderen wij een open en flexibele samenwerking om zo continuïteit en zekerheid te bieden op alle vlakken.

AMBITIEWij zoeken steeds naar het verleggen van onze grenzen en het verbeteren van onze positie in de markt om zo doelgericht te bouwen aan de toekomst en een gecontroleerde en continue groei te genereren.

PARTNERWij stellen alles in het werk om een betrouwbare partner te zijn, voor zowel onze klanten als onze leveranciers. De nadruk ligt hierbij op lange termijn relaties gebaseerd op een nauwe samenwerking.

ETHIEKDoor steeds trouw te blijven aan onze waarden en normen, handelen wij op een ethische en integere manier.

INNOVATIEAls onafhankelijk distributeur zoeken wij naar vernieuwing in onze producten, diensten en processen en stellen deze ter beschikking van onze klanten.

MEDEWERKERSOnze medewerkers zijn de motor van onze onderneming. Vertrouwen in en ontwikkelen van “kennis en vaardigheden”, staan hierbij centraal.  We streven naar een hoge betrokkenheid en zorgen voor goede work-life balans.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x