QP&S logo

QP&S STANDS FOR QUALITY IN PRODUCTS AND QUALITY IN SERVICES.

ONZE MISSIE

Welkom op de website van QP&S

Wij zijn een groothandel in medische materialen voor de hartchirurgie, anesthesie en algemene chirurgie (met nadruk op oncologische en gynaecologische heelkunde), actief in de Benelux en daarbuiten.

De artsen en ziekenhuizen die wij tot onze klanten mogen rekenen, kunnen vertrouwen op onze expertise en deontologie. Wij leveren hen de hoogkwalitatieve producten die zij nodig hebben om uitstekende gezondheidszorg te bieden aan hun patiënten. Daarvoor gaan wij te rade bij vakkundige, professionele leveranciers die onze ethische waarden delen.

Bij QP&S begrijpen we deze maatschappelijk belangrijke rol. Om die reden investeren wij in hechte relaties met zowel leverancier als klant. Wij willen een betrouwbare partner zijn met een authentiek geloof in het ideaal dat het hoogst mogelijke niveau van zorg geleverd wordt. Voor ons is ethiek niet enkel een meerwaarde, maar een grondwaarde.

Daarom heten wij QP&S – Quality in Products & Services.

BLOG

Congressen

by qps-admin | 19 oktober 2016 | Geen categorie
QP&S zal aanwezig zijn op volgende congressen: 21-22 oktober 2016 – Brussel BELSECT Symposium 2016 http://www.belsect.be/symp2016 14-17 november 2016 – Düsseldorf MEDICA 2016 http://www.medica-tradefair.com 17-19 november 2016 – Omni...

Nieuws

by qps-admin | 10 mei 2016 | Geen categorie
...
QP&S